29.10.2024.
Saulkrastietis Jānis Melnalksnis zivis jūt un prot pagatavot
No pieczvaigžņu šefpavāra par zivju pavēlnieku
Jānis Melnalksnis ar zivju pārstrādi Saulkrastos nodarbojas jau četrus gadus. Bijušais smalko ēdināšanas iestāžu chef de cuisine, spītējot garajām darbdienām un bezatvaļinājumu režīmam, priecājas par saviem panākumiem un apliecina, ka vislielāko gandarījumu sniedz iespēja savienot darbu ar hobiju. Atvērt elitāru, smalku zivju veikalu Limbažos vai Saulkrastos – tas ir viņa nākotnes plāns. Tādā pārdotavā varētu realizēt svaigas, saldētas, filētas un nefilētas zivis. Tagad J. Melnalksnis darbojas savā mājas ražotnē Zivju grozs Saulkrastos, kas izveidota bijušās garāžas vietā. Tā ir moderni iekārtota telpa, aprīkota ar mūsdienīgu tehniku.
Vairāk lasiet laikrakstā...