05.11.2024. (Jevgēnija JANSONE, pavāre un uztura speciāliste)

Četri mīti par kartupeļiem

Kartupeļi ir neatņemama latviskas virtuves un arī kultūras koda sastāvdaļa, tomēr modernā dzīvesveida piekritēju vidū par šo ogļhidrātiem bagāto dārzeni cirkulē dažādi mīti. Netrūkst pat tādu, kas tieši tupeņus vaino daudzās veselības problēmās un mudina tos neēst vispār. Kā tad ir – vai ieguvums no vecmāmiņas kartupeļu talkas ir tikai rudenīgas bildes sociālo tīklu profiliem, vai tomēr vērtīgi ir arī paši kartupeļi, ko gatavot visa gada garumā?

Vairāk lasiet laikrakstā...

Aptauja

Kā apturēt dzimstības kritumu Latvijā?

Regulārais maksājumsArhīvsDarba laiks